Početna
Malo o
»
HronoMan blog
HronoMan transformacija
HronoMan ishrana
HronoMan trening
HronoMan tekstovi
HronoMan online knjiga utisaka
Obroci
»
Doručak
Ručak
Užina
Večera
Vaši recepti
»
Uvod
Doručak
Ručak
Užina
Večera
Hrono iskustva
Navigacija
– Početna
– Malo o »
–– HronoMan blog
–– HronoMan transformacija
–– HronoMan ishrana
–– HronoMan trening
–– HronoMan tekstovi
–– HronoMan online knjiga utisaka
– Obroci »
–– Doručak
–– Ručak
–– Užina
–– Večera
– Vaši recepti »
–– Uvod
–– Doručak
–– Ručak
–– Užina
–– Večera
– Hrono iskustva
Doručak
Hleb sa kiselim mlekom
Bezglutenski mafini
Žu žu
Kajgana sa slaninicom
Pica
Testenina
Sendviči iz rerne
Špagete
Kapice
Rolat od tikvica
Spirale
Kraljevina
Posni spoj
San
Burgerčići
Proja
Uštipci
Lepinja iz tiganja
Leteća pita
Duša
Čapati
Pita sa sirom od heljdinih kora
Franscuske prženice
Prženice iz rerne
Lisnate pogačice
Kuvani hlepčići
Prezle od prosa
Pohovane palačinke
Štapići
Burek
Ražani hlepčići
Pica mafini
Đevrek
Uvijača sa omletom
Biskvit sa slaninicom
Gozleme
Grand pljoske iz tiganja
Tanke pljoske iz tiganja
Palenta od prosa
Bezimene lepinje
Bezglutenske palačinke
Palačinke iz rerne
Ujkine galete
Gužeri
Kiflice od heljde
Pijane galete
Pica torta
Pohovane tikvice
Zapečena testenina
Pobrašnjene tikvice
Palenta od mekinja
Pita savijača
Testenina od heljde
Seljačka proja
Slani štapovi
Topli sendvič
Pikantni hlepčići
Mafini od prosa
Slani keksići bez brašna
Jastučići od kupovnih kora
Vekna
Mini pancerote
Mafini od prosa i tikvica
Namaz od jaja i slaninice
Namaz od tunjevine
Slani namaz od avokada
Slatki namaz od avokada
Išarane lepinjice
Obični mafini
Lepinjice sa psilijumom
Lepinjice sa čia semenkama i
psilujumom
Big lepinje
Mafin helpčići
Brza pogača
Mafini od prosa i urde
Domaća proja
Hlepčići sa kokosovim mlekom
Mafini od ražanog i ovsenog brašna
Hleb od ražanog i ječmenog brašna
Hleb od speltinog i heljdinog brašna
Hleb od ražanog i crnog brašna
Crni hleb
Lepinjice sa puterom
0 komentara:
Postavi komentar
Početak
Baneri
Popularno
Arhiva
2n-design
HronoMan
Info Srbija Vesti
Vežbaj Sa Savršenom
Powered by
Blogger
.
Prevedi
More
Hide
Par saveta za dobar beskvasni hleb
1. Prva i veoma važna stvar jeste kombinacija brašna. Složićete se sa mnom da su spelta, raž, ječam, ovas i heljda često korišćena brašna u ...
Domaće taljatele od spelte
Za ovaj recept vam je potrebno: 100g prosejane spelte 1 celo jaje + žumance Još voda za kuvanje i so Za sos: Pelat od p...
Šta je sojin lecitin i zašto ga ima svuda?
Ako čitate deklaracije proizvoda verovatno ste više puta naišli na sojin lecitin. To je ustvari veoma popularan sastojak. Jed...
Hrono eurokrem? Aha, moguće je!
Na zahtev jedne hrono prijateljice došao sam na ideju da napravim eurokrem na hrono način. Želja je ispunjena. Što je najbitnije nije...
Bez dodatog šećera i glutena...
Za ovaj recept vam je potrebno: Za testo: 200g fino samlevenih badema + malo krupno samlevenih za posipanje Oko 50g heljd...
Kako napraviti hleb a da prilikom pečenja ne pukne?
Ne znam zašto, ali često pitanje koje mi postavljate je: "zasto mi hleb stalno napukne? Kako da postignem izgled kao iz pekara i prodav...
Tapioka
Koren manioke Tapioka je skrob izvađen iz manioka korena. Manioka je biljka poreklom iz Brazila, gde je poznata kao "mani...
Moje omiljene i česte na meniju za doručak!
Za ovaj recept vam je potrebno: •2 pune čaše (od kiselog mleka) brašna - ja sam koristio ražano •1 1/2 čaša domaćeg kefira-stavi...
Džigerica na hrono način
Za ovaj recept vam je potrebno: Oko 200g piletine Oko 70ml crnog suvog vina Soli po ukusu Cenić/dva belog luka Priprema: Meso sam isekao na...
Moj prelomni trenutak i početak novog života
Složićete se sa mnom da je ovaj post trebao da bude napisan među prvim, ali kao što vidite nije....Ne postoji za to valjaniji razlog, ...
Arhiva
Arhiva
November (3)
December (20)
January (35)
February (24)
March (31)
April (15)
May (6)
June (1)
July (1)
August (9)
September (28)
October (28)
November (25)
December (30)
January (16)
February (15)
March (14)
April (3)
May (6)
June (4)
July (4)
September (1)
October (2)
0 komentara:
Postavi komentar