Početna
Malo o
»
HronoMan blog
HronoMan transformacija
HronoMan ishrana
HronoMan trening
HronoMan tekstovi
HronoMan online knjiga utisaka
Obroci
»
Doručak
Ručak
Užina
Večera
Vaši recepti
»
Uvod
Doručak
Ručak
Užina
Večera
Hrono iskustva
Navigacija
– Početna
– Malo o »
–– HronoMan blog
–– HronoMan transformacija
–– HronoMan ishrana
–– HronoMan trening
–– HronoMan tekstovi
–– HronoMan online knjiga utisaka
– Obroci »
–– Doručak
–– Ručak
–– Užina
–– Večera
– Vaši recepti »
–– Uvod
–– Doručak
–– Ručak
–– Užina
–– Večera
– Hrono iskustva
Vaš Ručak
Sadržaj:
Hrono
Mafini Od Mlevenog Mesa
Hrono
Čorba Od Pečuraka i Karfiola
Hrono
Ćufte U Sosu Od Paradajiza
Hrono
Pečurke Sa Zelenišem
Hrono
Špagete Od Tikvica
Hrono
Fahita
1. Hrono Mafini Od
Mlevenog Mesa
2. Hrono Čorba Od Pečuraka i Karfiola
3. Hrono Ćufte U Sosu
Od Paradajiza
4. Hrono Pečurke
Sa Zelenišem
5. Hrono Špagete Od Tikvica
5. Hrono Fahita
Početak
Baneri
Popularno
Arhiva
2n-design
HronoMan
Info Srbija Vesti
Vežbaj Sa Savršenom
Powered by
Blogger
.
Prevedi
More
Hide
Par saveta za dobar beskvasni hleb
1. Prva i veoma važna stvar jeste kombinacija brašna. Složićete se sa mnom da su spelta, raž, ječam, ovas i heljda često korišćena brašna u ...
Domaće taljatele od spelte
Za ovaj recept vam je potrebno: 100g prosejane spelte 1 celo jaje + žumance Još voda za kuvanje i so Za sos: Pelat od p...
Hrono eurokrem? Aha, moguće je!
Na zahtev jedne hrono prijateljice došao sam na ideju da napravim eurokrem na hrono način. Želja je ispunjena. Što je najbitnije nije...
Bez dodatog šećera i glutena...
Za ovaj recept vam je potrebno: Za testo: 200g fino samlevenih badema + malo krupno samlevenih za posipanje Oko 50g heljd...
Šta je sojin lecitin i zašto ga ima svuda?
Ako čitate deklaracije proizvoda verovatno ste više puta naišli na sojin lecitin. To je ustvari veoma popularan sastojak. Jed...
Kako napraviti hleb a da prilikom pečenja ne pukne?
Ne znam zašto, ali često pitanje koje mi postavljate je: "zasto mi hleb stalno napukne? Kako da postignem izgled kao iz pekara i prodav...
Pogačice sa sirom
Za ovaj recept vam je potrebno: 125g putera 250g sira 250g brašna (ja sam stavio 1/2 ražanog 1/2 integralnog speltinog brašna) Ravna kašičic...
Tapioka
Koren manioke Tapioka je skrob izvađen iz manioka korena. Manioka je biljka poreklom iz Brazila, gde je poznata kao "mani...
Hrono Uštipci
Sedeći na nedeljnom ručku kod babe i dede i posmatrajući kako ostatak porodice sa slašću degustiraju kao desert bakine uštipke, dođoh na ...
Hrono Kiflice Od Heljde
Za sve ljude koji su intolerantni na pšenicu, a i za one koji su ljubitelji heljde. Kiflice od 100% heljdinog integralnog brašna. Recept ...
Arhiva
Arhiva
November (3)
December (20)
January (35)
February (24)
March (31)
April (15)
May (6)
June (1)
July (1)
August (9)
September (28)
October (28)
November (25)
December (30)
January (16)
February (15)
March (14)
April (3)
May (6)
June (4)
July (4)
September (1)
October (2)