Početna
Malo o
»
HronoMan blog
HronoMan transformacija
HronoMan ishrana
HronoMan trening
HronoMan tekstovi
HronoMan online knjiga utisaka
Obroci
»
Doručak
Ručak
Užina
Večera
Vaši recepti
»
Uvod
Doručak
Ručak
Užina
Večera
Hrono iskustva
Navigacija
– Početna
– Malo o »
–– HronoMan blog
–– HronoMan transformacija
–– HronoMan ishrana
–– HronoMan trening
–– HronoMan tekstovi
–– HronoMan online knjiga utisaka
– Obroci »
–– Doručak
–– Ručak
–– Užina
–– Večera
– Vaši recepti »
–– Uvod
–– Doručak
–– Ručak
–– Užina
–– Večera
– Hrono iskustva
Užina
Puding od tapioke
Bajadera od kestena
Energetske štanglice
Kolač od narandže
Keksići od orašastih plodova
Sirove kuglice
Vanilice sa domaćim džemom
Kolač sa prosom
Kolač sa kokosom i
džemom od malina i kupina
Bademice
Čips od čičoke
Lenja pita sa jabukama
Koh sa miksovanim voćem
Ruske šubarice
Lenja pita sa makom
Puding od prosa
Keks sa voćem
DOmaći sirup od čokolade - glazura
Čoko kolač
Kolač od prosa sa malteksom
Trouglići od belanaca i
suvim voćem
Kolač bez glutena sa pomorandžom
Lažni špric keksići
Mini činke sa kakaom
Kokos čupavci
Keskul
Trio mus
Žele bombone
Palačinke sa speltinim i kamut brašnom
Namaz od badema
Voćna sirova torta
Agavanjaci
Kocke sa kokosom
Kolač sa slatkom pavlakom
Kapri mus
Sirova torta sa čokoladom
Batat knedle sa šljivama
Karamel štangle od agave
Karamel od agave
Integralna plazma keks
Princes krofne
Manchmallow kolačići
Kondezovano mleko od kokosa
Rafaelo kuglice
Blanširani bademi
Trobojna bajadera
Jaffa keks
Vafl sa kokosovim mlekom
i namazom od lešnika
Namaz od lešnika i kakaa
Mleko od spelte
Mleko od kokosa
Sladoled od belanaca
Pita od domaćih kora sa makom
Čokoladne praline
Slatki mafini od belanaca
Panna Cotta
Sutlijaš sa pirinčanim kuskusom
Ledenko sa ukusom jagode
Ledenko sa jabukom i cimetom
Piškote
Sladoled od kondezovanog mleka
Zamrznut kolač
Danski keksići
Torta bez brašna
Pavlova torta
Torta od naslaganih palačinki
Sladoled od žumanaca
Praline sa marcipanom
Sutlijaš od kuskusa
Puding od chia semenki
Keksići do banane
Eurokrem
Rum krem
Džem od jabuka
Džem od krušaka
Početak
Baneri
Popularno
Arhiva
2n-design
HronoMan
Info Srbija Vesti
Vežbaj Sa Savršenom
Powered by
Blogger
.
Prevedi
More
Hide
Par saveta za dobar beskvasni hleb
1. Prva i veoma važna stvar jeste kombinacija brašna. Složićete se sa mnom da su spelta, raž, ječam, ovas i heljda često korišćena brašna u ...
Domaće taljatele od spelte
Za ovaj recept vam je potrebno: 100g prosejane spelte 1 celo jaje + žumance Još voda za kuvanje i so Za sos: Pelat od p...
Hrono eurokrem? Aha, moguće je!
Na zahtev jedne hrono prijateljice došao sam na ideju da napravim eurokrem na hrono način. Želja je ispunjena. Što je najbitnije nije...
Bez dodatog šećera i glutena...
Za ovaj recept vam je potrebno: Za testo: 200g fino samlevenih badema + malo krupno samlevenih za posipanje Oko 50g heljd...
Šta je sojin lecitin i zašto ga ima svuda?
Ako čitate deklaracije proizvoda verovatno ste više puta naišli na sojin lecitin. To je ustvari veoma popularan sastojak. Jed...
Kako napraviti hleb a da prilikom pečenja ne pukne?
Ne znam zašto, ali često pitanje koje mi postavljate je: "zasto mi hleb stalno napukne? Kako da postignem izgled kao iz pekara i prodav...
Pogačice sa sirom
Za ovaj recept vam je potrebno: 125g putera 250g sira 250g brašna (ja sam stavio 1/2 ražanog 1/2 integralnog speltinog brašna) Ravna kašičic...
Tapioka
Koren manioke Tapioka je skrob izvađen iz manioka korena. Manioka je biljka poreklom iz Brazila, gde je poznata kao "mani...
Hrono Uštipci
Sedeći na nedeljnom ručku kod babe i dede i posmatrajući kako ostatak porodice sa slašću degustiraju kao desert bakine uštipke, dođoh na ...
Hrono Kiflice Od Heljde
Za sve ljude koji su intolerantni na pšenicu, a i za one koji su ljubitelji heljde. Kiflice od 100% heljdinog integralnog brašna. Recept ...
Arhiva
Arhiva
November (3)
December (20)
January (35)
February (24)
March (31)
April (15)
May (6)
June (1)
July (1)
August (9)
September (28)
October (28)
November (25)
December (30)
January (16)
February (15)
March (14)
April (3)
May (6)
June (4)
July (4)
September (1)
October (2)