Ručak


Piletina sa susamom
Sladak kupus sa junetinom

Ćuertina sa kelerabom i pireom
od brokolija i karfiola
Punjena paprika
Sarma

Grašak

Mafini od junećeg mesa

Ćufte sa mlevenim junećim mesom 
u paradajz sosu

 
Riža od karfiola

Piletina u paradajz sosu

Šumsko pile

Pizza od karfiola 
sa mlevenim belim mesom
 i kelerabom

Potaž od pečuraka

Potaž od paradajza


6 comments:

  1. Replies
    1. Krenite već sutra sa spremanjem ;-)))

      Delete
  2. Ne treba nikakvo ulje u marinadu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne treba. Samo malo podmažete pleh. :-)

      Delete
  3. Da li se marinada spremi od gore navedenih zacina, tj. aleve, belog luka i karija, ili se dodaje jos nesto tecno, npr. limun sok? Jel sme susam za rucak u restrikciji?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, marinada se sprema od navedenih začina. Limun možete da dodate, a i ne morate. Što se tiče susama i restrikcije, ne preporučuje se, ali jednom/dva x mesečno neće da škodi.

      Delete