Za ovaj recept vam je potrebno:
Oko 250g sirovih badema 50ml kokosovog mleka (dodajte onoliko mleka u zavisnosti da li više volite ređi ili gušći krem) Kašičica kokosovog ulja 3 kašike agave sirupa (ili po želji) Štapić vanile Kašičica kakaa Kašičica rogača Priprema: Puter možete napraviti i od drugih koštunjavih plodova. Ovakav maslac iz kućne radisnosti može stajati u frižideru 3 dana. Ukoliko vaš multipraktik ne može da od badema napravi puter, sameljite ga onoliko koliko može i zatim štapnim miskerom (600W) nastavite da meljete sa dodatkom ostalih sastojaka (agave, mleka, ulja, kakaa i rogača). Lično sam isprobao i na taj način uspeo da ga napravim.
P.S. Razmišljajući o ljudima koji su na restrikciji i prilagođavanje recepta njima došao sam na ideju da umesto kokosovog mleka stavite bademovo i agavu zamenite stevijom.
Prijatno! Ukoliko postoje bilo kakve nedoumice i nejasnoće u vezi ovog recepta, zajedno možemo diskutovati na FORUMU. |
0 komentara:
Postavi komentar