Za ovaj recept vam je potrebno: 3 belanca 3 kašike agave (možete staviti steviu, fruktozu i sl.) 2 kašike bademovog brašna 50ml ulja (ja sam stavio kokosovo, a možete i maslinovo, koštice grožđa, mast i sl.) 2 kašike suvih smokava - iseckanih na kockice (takođe vam u opticaju mogu doći i ostala suva voća) 2 kašike krupno mlevenih badema
Priprema:
Umutiti sneg od belanaca, zatim dodati ostale sastojke i varjačom polako promešati. Kada ste dobili kompaktnu masu, izručiti i poravnati smesu u podmazan kalup.
Peći na 180 stepeni oko 30 minuta.
Takođe možete napraviti Čoko Glazuru i premazati ove divne trougliće.
P.S. Razmišljajući o ljudima koji su na restrikciji i prilagođavanje receptu njima došao sam na ideju da napravite smesu od badema, stevie, rogača, cimeta, kakaa, belanca i ulja. (Napomena: Ovu užinicu možete eventualno pojesti nakon doručka!)
Kako vam se čini?
Razmislite malo o tome!
Prijatno!
Ukoliko postoje bilo kakve nedoumice i nejasnoće u vezi ovog
recepta, zajedno možemo diskutovati na FORUMU.
|
0 komentara:
Postavi komentar