30 Aug 2015

Jedna sasvim "neobična" večera!


Za ovaj recept vam je potrebno:

•3 belanca
•Malo crnog luka
•Čenić belog luka
•So
•Kari
•Aleva paprika

Priprema:

Odvojio sam belanca od žumanaca. Za ovaj obrok su mi potrebna belanca, a što se tiče žumanca neću ih bacati već sačuvati za neki desert.
U belanca sam dodao sitno seckani crni luk, beli luk, alevu papriku, so, kari i viljuškom blago promešao. Tiganj za palačinke sam premazao mašću i zagrejao, a potom i izlio belanca. Pržio lagano na tihoj vatri samo jednu stranu (po potrebi okrenuti i ispržiti drugu stranu) Urolao i stavio na tanjir.

Od salate sam iseckao samo kupus i u to dodao malo maslinovog ulja i limunovog soka.

P.S. Planiram sledeći put da ih napunim nečim, pa ako imate neki predlog slobodno ga ostavite u komentaru. Hvala! 😊

Narednog dana bila je ista večera, ali u malo izmenjenom izdanju, sa namazom od ajvara - može mi se jer nisam u restrikciji cak moram i koju kilu da nabacim :-D


Za one u restrikciji može i ovako:


Rol belanca sa obarenim i ispasiranim spanaćem.

Prijatno!

0 komentara:

Postavi komentar