HronoMan
  • Početna
  • Malo o
    • HronoMan blog
    • HronoMan transformacija
    • HronoMan ishrana
    • HronoMan trening
    • HronoMan tekstovi
    • HronoMan online knjiga utisaka
  • Obroci
    • Doručak
    • Ručak
    • Užina
    • Večera
  • Vaši recepti
    • Uvod
    • Doručak
    • Ručak
    • Užina
    • Večera
  • Hrono iskustva

Hrono iskustva


Nemanja Nedeljković (HronoMan) o svom iskustvu sa Hrono ishranom

Nataša Kostić o svojoj borbi sa kilogramima

Danijela Đorđević o svojoj borbi sa kilogramima

0 komentara:

Postavi komentar

Početak
  • Baneri
  • Popularno
  • Arhiva

2n-design

2n-design

HronoMan

HronoMan

Info Srbija Vesti

Info Srbija Vesti

Vežbaj Sa Savršenom

Vežbaj Sa Savršenom
Powered by Blogger.

Prevedi

English French German SpainMore
Italian Dutch Russian Portuguese
Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Hide

  • Par saveta za dobar beskvasni hleb
    1. Prva i veoma važna stvar jeste kombinacija brašna. Složićete se sa mnom da su spelta, raž, ječam, ovas i heljda često korišćena brašna u ...
  • Šta je sojin lecitin i zašto ga ima svuda?
    Ako čitate deklaracije proizvoda verovatno ste više puta naišli na sojin lecitin. To je ustvari veoma popularan sastojak. Jed...
  • Domaće taljatele od spelte
    Za ovaj recept vam je potrebno: 100g prosejane spelte 1 celo jaje + žumance Još voda za kuvanje i so Za sos: Pelat od p...
  • Hrono eurokrem? Aha, moguće je!
    Na zahtev jedne hrono prijateljice došao sam na ideju da napravim eurokrem na hrono način. Želja je ispunjena. Što je najbitnije nije...
  • Bez dodatog šećera i glutena...
    Za ovaj recept vam je potrebno: Za testo: 200g fino samlevenih badema + malo krupno samlevenih za posipanje Oko 50g heljd...
  • Tapioka
    Koren manioke Tapioka je  skrob izvađen iz manioka korena. Manioka je biljka poreklom iz Brazila, gde je poznata kao "mani...
  • Kako napraviti hleb a da prilikom pečenja ne pukne?
    Ne znam zašto, ali često pitanje koje mi postavljate je: "zasto mi hleb stalno napukne? Kako da postignem izgled kao iz pekara i prodav...
  • Džigerica na hrono način
    Za ovaj recept vam je potrebno: Oko 200g piletine Oko 70ml crnog suvog vina  Soli po ukusu Cenić/dva belog luka Priprema: Meso sam isekao na...
  • Moje omiljene i česte na meniju za doručak!
    Za ovaj recept vam je potrebno: •2 pune čaše (od kiselog mleka) brašna - ja sam koristio ražano •1 1/2 čaša domaćeg kefira-stavi...
  • Pogačice sa sirom
    Za ovaj recept vam je potrebno: 125g putera 250g sira 250g brašna (ja sam stavio 1/2 ražanog 1/2 integralnog speltinog brašna) Ravna kašičic...

Arhiva

 
  • Popularni postovi

    • Bez dodatog šećera i glutena...
      Za ovaj recept vam je potrebno: Za testo: 200g fino samlevenih badema + malo krupno samlevenih za posipanje Oko 50g heljd...
    • Hrono eurokrem? Aha, moguće je!
      Na zahtev jedne hrono prijateljice došao sam na ideju da napravim eurokrem na hrono način. Želja je ispunjena. Što je najbitnije nije...
    • Moj prelomni trenutak i početak novog života
      Složićete se sa mnom da je ovaj post trebao da bude napisan među prvim, ali kao što vidite nije....Ne postoji za to valjaniji razlog, ...
  • Istaknuti post

    Moj prelomni trenutak i početak novog života

    Složićete se sa mnom da je ovaj post trebao da bude napisan među prvim, ali kao što vidite nije....Ne postoji za to valjaniji razlog, ...

  • Anketa

  • Kontakt

    E-mail:
    1. hronoman@yahoo.com
    2. nemanjanedeljkovic_89@yahoo.com

    Facebook stranica:
    1. HronoMan
    2. Nemanja Nedeljkovic

    Oznake

    Agava sirup Badem banana borba cilj džem od šljiva Hrono iskustva HronoMan Kokos Limun motivacija ovsene pahuljice Palačinke Puter Rogač Sirova hrana Slatkiš Spelta Tapioka Urme
Copyright © HronoMan | Powered by HronoMan