4 Dec 2015

Došlo vreme da i ja nešto kažem šta imam. Mojih 5 minuta!


Ne znam da li ste upućeni da sam ovaj blog, kao i sve što je na njemu, kreirao i osmislio potpuno sam, da naglasim bez ičije pomoći. Lepo je to kada imaš ogromna "leđa", kada iza tebe stoji tim ljudi na koje možeš da računaš, a još lepše kada napraviš sve ovo sa svojih 10 prstiju i to sa ponosom prezentuješ. Uloženo je dosta truda, znanja, energije, neprospavanih noći, nervoze...sve sa ciljem da pomognem i olakšam život drugim ljudima. Mogu reći da je ceo ovaj moj projekat osmišljen kao jedno (za mene) veliko humano delo. Trudiću se u budućnosti da i dalje nesebično sa vama delim sve što smatram da je u tom trenutku potrebno. Zato jedno ogromno hvala svim ljudima na divnim rečima i pre svega podršci. Znam da vas malo ima, ali sasvim dovoljno da me pokrenete.
Par puta sam bio prozvan od strane drugih blogera, ne bih da ih imenujem i ovim putem im dajem na značaju jer nisu vredni toga, a i naučen sam tako da se ne obazirem na tuđe komentare. A i vodim se dobro poznatom izrekom "use i u svoje kljuse". I dan danas se pitam da li je moguće da postoje osobe koje jedva čekaju da vas vide kako propadate i da vam ne pruže ruku pomoći? Stavite prst na čelo i razmislite malo o tome. Da li su samo zloba, pakost, ljubomora, zavist...osobine koje danas preovlađuju? Nažalost, u većini slučajeva je tako! Ali mene zapravo takvi i hrane, bukvalno me dižu iz mrtvih, jednostavno mi proradi inat i želja za pobedom. Moram vam priznati da ste me time samo ojačali i učinili me znatno zrelijom osobom. Hvala vam i na tome!
Za dobrim konjem se i prašina diže, je l da?....... ;)

P.S. Već je prošlo godinu dana, a kao da sam juče počeo.

Srodni postovi:

  • Kako napraviti špagete od tikvica? Za ovaj recept vam je potrebno: Tikvica Kuhinjska spravica za pravljenje rezanaca (špageta) Priprema: Tikvicu sam oprao i skinuo joj koru. Zatim sam uzeo ovu spravicu  i napravio špagete. Prijatno! … Detaljnije
  • Idealno za one koji nisu vešti u pravljenju testa! Za ovaj recept vam je potrebno: •1 1/2 čaša kefira ili kiselog mleka •2 pune čaše brašna (ja sam koristio ražano) •Kašičica soli •Puna kašika masti •Ravna kašičica sode bikarbone •Kašika limunovog soka  … Detaljnije
  • Ljubi me brzo žurim... S obzirom da nisam čuo telefon (alarm) i da me je probudilo sestrino drmusanje, od tog trenutka shvatio sam da moja brzina mora da bude u petoj. Da ne bih izašao gladan i da ne bih započeo dan sa zakasnelim doručko… Detaljnije
  • Kako napraviti KREM SIR od KEFIRA? Za ovaj recept vam je potrebno: 400ml kefira (kako da napravite kefir možete pogledati OVDE) Staklena/plastična ili drvena činija, plastična/drvena cediljka i krpa Priprema: Uzeo sam staklenu činiju i na nj… Detaljnije
  • Naizgled "komplikovan", a kompletan doručak! Za ovaj recept vam je potrebno: •Proso (ja sam iskoristio pola čaše od kiselog mleka) •Jaje (za mene je dovoljno bilo 3 komda) Od začina: •Morska so •Kari Priprema: Zbog fitinske kiseline proso kao i sve … Detaljnije

6 comments:

  1. Većini služiš kao inspiracija svojim vrlo zamiljivim receptima. Veoma je retko "sresti" u današnje vreme nekoga ko je tako interesantan, načitan, kulturan i vaspitan a tako mlad. Na negativne komentare se i ne treba obazirati, dovoljno je znati ko si i šta si, a ljudi koji žele da slušaju i gledaju će prepoznati tvoje kvalitete. Čitam te redovno i moram priznati da sa nestrpljenjem čekam svaki tvoj post. Samo nastavi u tom pravcu, svako dobro! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvalaaa puno ;))) trudicu se i dalje da cesce stavljam moje djakonijice ;)

      Delete
  2. Moram da priznam da sam tek pre nekoliko dana cula za ovaj blog, iako sam vec dve godine na hronoishrani i pratim nekoliko blogova na tu temu. Ali, odmah mi se dopao i postao predmet svakodnevne posete. Sjajan si, samo napred! Pozdrav, Jelena

    ReplyDelete
  3. Za tebe samo rijeci hvale,vrlo inspirativno i profesionalno odradjujes svoj posao i vidi se da u tome uzivas.Ne obaziri se na lose komentare i zavidne ljude i samo nastavi kako si zapoceo jer ima nas koji cijenimo to sto radis i radujemo se svakom novom receptu,postu i svemu sto je vezano sa tobom.Samo nastavi tako i puno pozdrava!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvalaaa Vam puno na lepim recima i podrsci :)))

      Delete