7 Oct 2015

A kod kuće sačeka te...


Znate onaj osećaj kada večerate u gradu, a kod kuće vas sačeka iznenađenje...
A šta reći? Koju posluku porati?
U tom slučaju večera je morala ovaj put da se ponovi. Jedan je život! 

Za ovaj recept vam je potrebno:

Karfiol
Začini (so, vlašac, origano)
Maslinovo ulje
Halumi sir

Priprema:

Priprema je vrlo jednostavna. Karfiol se iseče na delove, malo premaže uljem i začini. Ubaci se u rernu i peče dok ne poprimi boju i malo ne omekša. Zatim se izvadi iz rerne izrenda sir i ponovo vrati da se sir istopi. A, da, pekao se na 220 stepeni sve vreme. Trajanje ne znam, to je najmanji problem videćete sami...

Inače ovu večeru možete sebi priuštiti nakon restrikcije, ali ponekad. 



Ukoliko ste u restrikciji izbacite samo sir i jedite ga uz neki lakši protein (belo meso ili riba, može i belanca)

Prijatno!



0 komentara:

Postavi komentar