![]() |
Volim da uživam u slatkišima a pogotovo u ovoj kombinaciji!
Recept za preliv odnosno za <<<Hrono Mantellu>>> možete pogledati OVDE.
A što se tiče palačinki, recept izgleda ovako:
Sve izmešati, najbolje mikserom. Ukoliko bude bilo potrebno dodajte još vode jer stajanjem brašno upije tečnost (pogotovo raženo) i smesa postaje gušća.
Pre pečenja četkicom sa vrlo malo masti premazati tiganj.
To bi bilo to. Uživajte!
Prijatno! |
19 Apr 2015
Home »
» Hedonističko Nedeljno Popodne
Hedonističko Nedeljno Popodne
Srodni postovi:
Ljubi me brzo žurim... S obzirom da nisam čuo telefon (alarm) i da me je probudilo sestrino drmusanje, od tog trenutka shvatio sam da moja brzina mora da bude u petoj. Da ne bih izašao gladan i da ne bih započeo dan sa zakasnelim doručko… Detaljnije
Smajli za ovaj kišni dan... Pa kako da se drugačije isproba džem od jabuka nego uz palačinke. Jeste da izbegavam gluten i brašna u popodnevnim časovima, ali ovo je moralo na ovaj način da se degustira. A i moram koju kilu na nabacim, bar mi tako … Detaljnije
Hleb za koji vam ne trebaju skupi sastojci... Za ovaj recept vam je potrebno: •2 čaše (od kiselog mleka) crnog brašna tip 1100 •Čaša (od kiselog mleka) ražanog brašna tip 1250 •Kašičica sode bikarbone •Kašičica soli •Kašičica kima (opciono) •Kašika limunovo… Detaljnije
Mnogo dobar crni hleb! Kada ga jednom budete probali uvek će vam bitina meniju. Za ovaj recept vam je potrebno: •2 čaše (od kiselog mleka) ražanog brašna (tip 1250) •Čaša (od kiselog mleka) heljdinog integralnog brašna •Čaša (od kiselog mleka) crnig pšeničnog brašna (tip 1100) •2 kaši… Detaljnije
Magičan sastojak svake jabuke... Da li ste znali da jabuka sadrži veliki procenat pektina i da u pravljenju džemova uopšte nije potrebno dodavati nikakve zgušnjavače. Od sada, ukoliko želite da napravite džem od nekog voća obavezno pomešajte sa jabukama… Detaljnije
0 komentara:
Postavi komentar