Početna
Malo o
HronoMan blog
HronoMan transformacija
HronoMan ishrana
HronoMan trening
HronoMan tekstovi
HronoMan online knjiga utisaka
Obroci
Doručak
Ručak
Užina
Večera
Vaši recepti
Uvod
Doručak
Ručak
Užina
Večera
Hrono iskustva
27 Dec 2014
Home
» » Transformacija
Transformacija
By
Unknown
Nema komentara
Celu transformaciju možete pogledati
OVDE
!
Napred
Nazad
Početak
0 komentara:
Postavi komentar
Baneri
Popularno
Arhiva
2n-design
HronoMan
Info Srbija Vesti
Vežbaj Sa Savršenom
Powered by
Blogger
.
Prevedi
More
Hide
Domaće taljatele od spelte
Za ovaj recept vam je potrebno: 100g prosejane spelte 1 celo jaje + žumance Još voda za kuvanje i so Za sos: Pelat od p...
Bez dodatog šećera i glutena...
Za ovaj recept vam je potrebno: Za testo: 200g fino samlevenih badema + malo krupno samlevenih za posipanje Oko 50g heljd...
Par saveta za dobar beskvasni hleb
1. Prva i veoma važna stvar jeste kombinacija brašna. Složićete se sa mnom da su spelta, raž, ječam, ovas i heljda često korišćena brašna u ...
Hrono Uštipci
Sedeći na nedeljnom ručku kod babe i dede i posmatrajući kako ostatak porodice sa slašću degustiraju kao desert bakine uštipke, dođoh na ...
Hrono Kiflice Od Heljde
Za sve ljude koji su intolerantni na pšenicu, a i za one koji su ljubitelji heljde. Kiflice od 100% heljdinog integralnog brašna. Recept ...
Pogačice sa sirom
Za ovaj recept vam je potrebno: 125g putera 250g sira 250g brašna (ja sam stavio 1/2 ražanog 1/2 integralnog speltinog brašna) Ravna kašičic...
Brze kuglice od bademove pulpe
Da li često pravite bademovo mleko i šta radite sa ostatkom tj. bademovom pulpom? E pa evo rešenja! Brzo, jednostavno i pre svega zdr...
Hrono eurokrem? Aha, moguće je!
Na zahtev jedne hrono prijateljice došao sam na ideju da napravim eurokrem na hrono način. Želja je ispunjena. Što je najbitnije nije...
Tapioka
Koren manioke Tapioka je skrob izvađen iz manioka korena. Manioka je biljka poreklom iz Brazila, gde je poznata kao "mani...
Kako napraviti pire od kelerabe?
Za ovaj recept vam je potrebno: 1 keleraba Voda Kašičica soli Začini: Vlašac Čenić belog luka Priprema: Kelerabu sam prv...
Arhiva
Arhiva
November (3)
December (20)
January (35)
February (24)
March (31)
April (15)
May (6)
June (1)
July (1)
August (9)
September (28)
October (28)
November (25)
December (30)
January (16)
February (15)
March (14)
April (3)
May (6)
June (4)
July (4)
September (1)
October (2)
0 komentara:
Postavi komentar