28 Sept 2015

Opet promocija, opet degustacija!


Dragi prijatelji, poštovaoci hrono ishrane, ovim putem ste pozvani da uveličate ovaj naš događaj ''Hrono promocija i degustacija''. Želimo da vam pokažemo kako i bez belog brašna, šećera, nezdravih ulja...hrana može da bude preukusna. Na vreme mislite na svoje zdravlje i krenite sa odvikavanjem od loših navika. Dođite i uverite se u naš kvalitet i gostoprimstvo. Degustacija će bit pristupačna svima i iznosiće svega 100RSD. 
Vidimo se 01.10.2015. god. u Campo de Fiori, Skadrarlija!
Pošto smo ograničeni što se broja ljudi tiče (oko 60-ak), prijavljivanje mozete obaviti u inbox kod HronoMan-a. Hvala!



Srdačno vas očekujemo!

Srodni postovi:

  • Mlečni hlebJuče sam napravio domaći kefir od kozjeg mleka pa mi je na pamet palo da ga isprobam na ovaj način. Za ovaj recept vam je potrebno:3 čaše od kiselog mleka ražanog brašna1/2 čaše od kiselog mleka ječmenog brašna1/2 čaše o… Detaljnije
  • Hrono eurokrem? Aha, moguće je! Na zahtev jedne hrono prijateljice došao sam na ideju da napravim eurokrem na hrono način. Želja je ispunjena. Što je najbitnije nije skup i sastojke možete vrlo lako naći, a i brzo se pravi. Ako imate decu koja se dav… Detaljnije
  • Subota je dan za moje opuštanje i kršenje uz...ovaj put, palačinke odnosno tortu od naslaganih palačinki. Za ovaj recept vam je potrebno: •60g ražanog brašna •60g heljdinog brašna •Pola kašičice sode bikarbone •Kašika limunovog soka •1 jaje •Prstihvat soli •Puna kašika masti •Oko 600ml mlake vode Priprema: … Detaljnije
  • 100% ražankoZa ovaj recept vam je potrebno:4 čaše od kiselog mleka ražanog brašna (tip 1250)Puna kašičica soli1 1/2 do 2 čaše od kiselog mleka kisele vode - ukoliko vam bude trebalo još malo dodajte1 1/2 ravne kašičice sode2 kašike limun… Detaljnije
  • Sirovi džem na brzaka... Za ovaj recept vam je potrebno: 2 kašike chia semenki 4 kašike vode 4 šoljice borovnica 3 kašike agave sirupa (po želji) Opciono cimet, vanilu i sl. *U pravljenju džema koristiti manje vodenkastija voća. Ukoli… Detaljnije

0 komentara:

Postavi komentar