Hrono Chicken Nuggets

Priprema:
Piletinu prethodno iseckati na kockice, 
zatim je začinite po želji(so, aleva paprka, kari, beli luk...). Pomešati je sa belancetom i potom je uvaljati u susam. 
Peći u rerni dok ne dobije zlatno, žutu boju.

Prijatno!

Ukoliko postoje bilo kakve nedoumice i nejasnoće u vezi ovog recepta, zajedno možemo diskutovati na FORUMU

5 comments:

  1. Replies
    1. Ne zbog jaja i susama, ali možete piletinu spremiti na sličan način. Iseckajte je na kockice, malo dodajte masti (čisto malo rukom ih premažite), začinite ih sa malo soli, aleve parike, karija, belim lukom ili još nekim začinom po Vašj želji. Na pek papiru ih poređajte i u rernu. Ova kombinacija je za ljude u restrikciji!

      Delete
    2. A da li piletina sme da se pece na maslinovom ulju? Pilece snicle?

      Delete
    3. Može, ali najbolje bi bilo na nižim temperaturama ili ga postepeno dodavati tokom prženja kako se ne bi previše zagrejalo i tako izgubilo svoja zdravstvena svojstva.

      Delete